top of page

KLIMATSMART KVALITET

All produktion sker miljöeffektivt i VASAs certifierade fabrik som är en av norra europas modernaste produktionsanläggningar. Bland annat så blåser vi våra flaskor själva i fabriken vilket har gett över 3.000.000 färre transportkilometrar.

Målet är att hela ledet från inköp till produktion och färdig produkt skall vara så hållbar och klimatsmart som möjligt.
Med noggrann kvalitetskontroll garanteras produkter av allra högsta kvalitet med fullständig spårbarhet.
Noggrant utvalda råvaror och ett av världens finaste vatten direkt från källan i Kaptensdalen vid Ljungans dalgångar i Norrländska Njurunda utgör grunderna för bryggeriets högkvalitativa produkter och dess unika smakupplevelser.

Sammanfattning om VASAs produkter:
• Produceras med svenska råvaror
• Tillverkas på ett av världens erkänt bästa vatten
• Bereds enligt recept från förr
• Värnar om historiska svenska varumärken
• Miljömedvetna produkter
• VASA Bryggeri stödjer Barncancerfonden

retrobg3.jpg

Då VASA började framställa klassiska gamla drycker efter recept från förr så blev bryggeriet allmänt känt som "nostalgibryggeriet".

Vi strävar efter att vårda och bevara Sveriges dryckeskultur så att även framtida generationer kan ånjuta och uppskatta vårt dryckesarv.

Eftersom våra drycker tillverkas enligt recept från förr så erbjuds en smakupplevelse utöver det vanliga. Det är därför vi brukar säga att våra produkter smakar.. "Dubbelt så gott!"

VASA BRYGGERI GENOM TIDERNA

bottom of page